Skip to content

Vita

talgcystor vid ögonen låter inte allt för trevligt. Inte för att det är farligt men kan vara nog så otrevligt ändå. Det kan vara ett tecken på hudåkomman Millier som brukar ha det som kännetecken. Och som så mycket annat med hudproblem bör man undvika att klämma dem själv då de inte har en poröppning vilket gör att man kan förvärra allting om man ger sig till med att klämma dem på egen hand. Så det krävs instrument som är sterila för att kunna behandla millier på ett effektivt sätt. Det man kan tänka på är att problemen i många fall uppkommer för de som lider av torr eller fet hy. Och ibland i kombination med att man använder olika typer av hudvårdsprodukter som innehåller olja eller vax. Fast det är lite sent att tänka på om man redan har det. Men för att se till att det inte blir värre kan man ha det i åtanke.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.