Skip to content

Kontor

Et kontor er ikke alltid å bare sette inn noen møbler og tro at det vil fungere. Møblene skal være ergonomiske for det beste arbeidsmiljøet. Selv pulter, en detalj som du ofte ikke tenker så mye over, skal kunne tilpasses. Nå tenker vi her at de skal heves og senkes for best mulig variasjon i arbeidsstillingen. For forskning viser at stillesittende arbeid i lange perioder ikke er bra for helsen. Så også å ha muligheten til å kunne stå og jobbe under kontorarbeid gir helsemessige fordeler. Da kan det være behov for en eller annen form for skjerming for forstyrrende støy hvis det er et åpent kontorlandskap. Og et kontor kan lett tilpasses en eller annen form for konferanse også. Tabellene eksisterer allerede, dvs. arbeidsbordene til kontoret, som du kan se her. Stolene er de samme, selv om noen av dem kan justeres i høyden, men det burde ikke være en ulempe. Det er tydelig at disse stolene er fleksible i forskjellige sammenhenger.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.